Oppskrift på bløtkake med vaniljekrem og bær

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Bløtkake med vaniljekrem og bær

Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Del kakebunnen i tre lag hvis den ikke allerede er delt. Legg det nederste laget på fatet. Dynk med melk eller juice.

    CD 2004 nr 15
Brosjyre :Søtt for alle ganer
Mediebanken
  2. Om du bruker kremfløte i stedet for vaniljekrem, vispes den stiv. Fordel halvparten av kremen og 1 dl av de rørte bærene oppå sukkerbrødet.

    CD 2004 nr 15
Brosjyre: Søtt for alle ganer
Mediebanken
  3. Legg på det neste laget og gjør det samme. Legg på toppen og dynk med litt melk eller juice.

    CD 2004 nr 15
Brosjyre: Søtt for alle ganer
Mediebanken
  4. Dekk hele kaken med vispet kremfløte. Bruk en skje eller stekespade og lag "mønster". Legg jordbær, bringebær, blåbær og sitronmelisse på til pynt.

    CD 2004 nr 15
Brosjyre: Søtt for alle ganer
Mediebanken

    Kaken bør stå minimum 2 timer for å trekke før servering.