Oppskrift på Varm kakao med karamell og salt
0

Varm kakao med karamell og salt

(14)
  • Utførelse

    Enkel

Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 spiseskjekakao
5 spiseskjesukker
1 literTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
4 spiseskjekaramellsaus
¼ teskjesalt

Slik gjør du det

  1. Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
  2. Rør inn litt og litt melk.
  3. Kok forsiktig opp under omrøring.
  4. Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.

Tips:

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.

Kommentarer

Produkter i oppskriften