Oppskrift på Tropiske ispinner med Biola®, sjokolade og kokos
0

Ispinner med Biola®, sjokolade og kokos

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlig is med kokos, frukt og mørk sjokolade. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkkiwi
1 stkbanan
4 spiseskjehermetisk ananas, biter
8 desiliterBiola® syrnet lettmelk Naturell, eller annen Biola®
100 grammørk sjokolade, 70 %
4 teskjekokosmasse

Slik gjør du det

  1. Skrell og del kiwi og banan i mindre biter. Fordel biter av kiwi, banan og ananas i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og gjør slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.

    Tips:

    Du trenger ikke å kjøpe ispinne-former. Bruk gjerne plastkopper, små plastbokser eller andre egnede ting. Glass og porselen er ikke godt egnet da de gjerne har for tykke kanter og det kan bli vanskelig å løsne isen.

  2. Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.
  3. Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad eller mikrobølgeovn. Dypp isen i smeltet sjokolade og så i kokosmasse. Du kan også bruke en skje og ha sjokoladen på der du ønsker.

Tips:

Du kan bytte ut Biola® syrnet lettmelk Naturell med din favoritt Biola®. Velg biter av din favorittfrukt og voila, så har du din egen favorittkombinasjon.

Kommentarer

Produkter i oppskriften