Oppskrift på Tropiske ispinner med Biola®, sjokolade og kokos

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Tropiske ispinner med Biola®, sjokolade og kokos

Herlig is med tropiske smak av kokos, frukt og mørk sjokolade. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan bytte ut Biola® kokos med din favoritt Biola®. Velg biter av din favorittfrukt og voila, så har du din egen favorittkombinasjon.

Slik gjør du

  1. Skrell og del kiwi og banan i mindre biter. Fordel biter av kiwi, banan og ananas i ispinne-former og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å presse litt på bærene og gjør slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen. Det er viktig for at isen skal henge sammen.

    Du trenger ikke å kjøpe ispinne-former. Bruk gjerne plastkopper, små plastbokser eller andre egnede ting. Glass og porselen er ikke godt egnet da de gjerne har for tykke kanter og det kan bli vanskelig å løsne isen.

  2. Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.

  3. Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad eller mikrobølgeovn. Dypp isen i smeltet sjokolade og så i kokosmasse. Du kan også bruke en skje og ha sjokoladen på der du ønsker.