Oppskrift på Ispinner med Biola® og granola

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ispinner med Biola® og granola

Prøv Biola® med granola i fryst form. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det finnes mange forskjellige ispinne-former på markedet. Juster mengden Biola® etter størrelsen på formen. Fyll bare helt opp og sett i fryseren.

Slik gjør du

  1. Fordel granola i bunnen av ispinne-formene og fyll på med Biola. Bruk en pinne til å røre litt forsiktig slik at Biolaen sprer seg helt ned i bunnen.

  2. Sett på tilhørende lokk med pinne eller stikk en trepinne godt ned i isen og sett formene i fryseren til stive, gjerne over natten.

    Det kan av og til være vrient å få ispinnene ut av formen. Varm formen godt mellom hendene eller hold den under lunkent vann i springen. Vær tålmodig å lirk forsiktig, så du ikke river ispinnen i to.