Oppskrift på riskrem med cottage cheese

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Riskrem med Cottage Cheese

Oppskrift på en sunnere og mer kalorifattig variant av den tradisjonsrike juledesserten riskrem. Denne gangen bytter vi ut ris med cottage cheese.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ikke ønsker å lage din egen rød saus, så kan du servere riskremen sammen med en dæsj deilig Piano Bringebærsaus. Kjempegodt!

Slik gjør du

Riskrem

  1. Bland cottage cheese med vispet kremfløte tilsatt vaniljesukker.

Rød saus

  1. Kok opp jordbær, melis og vann. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus. Hell passe mengde over riskremen.