Oppskrift på Saftig solsikkebrød, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Saftig solsikkebrød

Dette er et bakepulverbrød som er raskt å bake, for det skal ikke heve. Brødet har en deilig smak av solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Du trenger en rund form, ca. 22 cm i diameter.

  2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i vann, smeltet smør og kesam.

  3. Smør formen og strø den med solsikkefrø. Ha i deigen. Strø over solsikkefrø.

  4. Stek brødet i nedre del av ovnen i ca. 1 time, til du kjenner det er gjennomstekt. Hør en hul lyd når du banker fra bunnen. Legg brødet på rist og avkjøl.