Cheddarsaus

Cheddarsaus

2
3
Enkel15 min
Lag en fristende ostesaus med ekte, norsk cheddar! Cheddarsausen passer til både burgere, nachos, taco og som dipp.

Ingredienser

Antall porsjoner

På toppen

  • ½ stk
    chili i ringer
  • 1 stilk
    frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør i en kjele og ha i finhakket hvitløk og chili. Surr det i 2-3 minutter på middels varme.

  2. 2

    Rør inn mel til en tykk røre.

  3. 3

    Visp inn litt og litt av melken til en glatt saus. Kok opp og la sausen tykne litt. Rør om av og til.

  4. 4

    Senk temperaturen og ha i revet cheddar under omrøring. Når osten har smeltet helt er sausen ferdig. Smak til med salt og pepper.

Tips

Server med Nachochips, chiliflakes, lime, vårløk og en grov salsa.

Del denne oppskriften: