Søt karamellsaus

Søt karamellsaus

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Karamellsaus er enkelt å lage og egner seg godt å gi bort i gave.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 dl brunt sukker
200 g TINE Usaltet Smør
4 dl TINE Kremfløte

Slik gjør du det

    1. Ha sukker, smør og fløte i en tykkbunnet kjele og kok opp. Rør godt hele tiden slik at sukkeret smelter.
      Tips!

      For en lysere, mindre aromatisk saus kan du bytte ut brunt sukker med hvitt sukker.

    2. La sausen koke i 10 minutter eller til den tykner. Hell over på rene glass og la stå kaldt i kjøleskapet over natten.
Tips!

Karamellsaus passer som fyll i kaker og som topping på is eller andre desserter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Solfrid

    2 år siden
    Hvor lenge er denne holdbar?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Solfrid, Denne kan fint stå 14 dager i kjøleskapet :) Lykke til!

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat