Kremet kyllingsuppe
Enkel•15 min min
Kremet kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage og har masse god smak!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
2 stkkyllingfileter , i små biter
-
½ stkpurre , grovhakket
-
1 stkspisspaprika , strimlet
-
4 stkgulrøtter , strimlet
-
3 tsrød currypaste
-
1 l
-
2 terningerkyllingbuljong
-
3 dl
-
½ dlfrisk koriander , hakket
Slik gjør du det
-
1
Fres kylling raskt i smør i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
-
2
Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
-
3
Hell melken i gryta og varm opp. Ha oppi buljongterningene og rør rundt.
-
4
La suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og topp med koriander.