
Kremet kyllingsuppe
Enkel•15 min min
Kremet kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkkyllingfileter , i små biter
-
1 ssTINE® Meierismør . For laktosefri kyllingsuppe, velg TINE® Laktosefri Meierismør
-
½ stkpurre , grovhakket
-
1 stkrød paprika , i små biter
-
4 stkgulrøtter , i terninger
-
2 tsrød currypaste
-
1 lhønsebuljong
-
3 dlTINE® Crème Fraîche Original . For laktosefri oppskrift, velg TINE® Laktosefri Crème Fraîche
-
1 dlfrisk persille , hakket
Slik gjør du det
-
1
Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
-
2
Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
-
3
Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.
Tips
Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.