Kremet kyllingsuppe
Kremet kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
- 2
Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
- 3
Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.
Tips
Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.
Tips
Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.