Håndkle og blad
Kremet kyllingsuppe
(386386)

Kremet kyllingsuppe

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkkyllingfileter, i små biter
1 ssTINE Meierismør
½ stkpurre, grovhakket
1 stkrød paprika, i små biter
4 stkgulrøtter, i terninger
2 tsrød currypaste
1 lhønsebuljong
3 dlTINE Crème Fraîche Original
1 dlfrisk persille, hakket
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
    2. Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
    3. Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.
      Blått hjerte
      Tips!

      Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.

Blått hjerte
Tips!

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat