Skip to main content

Kremet kyllingsuppe

Enkel
15min

Kremet kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

3.8
(1874)
Next ImageKremet kyllingsuppe

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
kyllingfilet, i små biter
1 ss
TINE® Meierismør. For laktosefri kyllingsuppe, velg TINE® Laktosefri Meierismør
0.5 stk
purre, grovhakket
1 stk
rød paprika, i små biter
4 stk
gulrot, i terninger
2 ts
rød currypaste
1 l
hønsebuljong
3 dl
TINE® Crème Fraîche Original. For laktosefri oppskrift, velg TINE® Laktosefri Crème Fraîche
1 dl
frisk persille, hakket

Fremgangsmåte

  1. Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.

  2. Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.

  3. Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.

    Tips

    Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter