Kremet kyllingsuppe

Kremet kyllingsuppe

47
  • Enkel
  • 15 min
Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

Ingredienser

2 stk kyllingfileter , i små biter
1 ss TINE Meierismør
½ stk purre , grovhakket
1 stk rød paprika , i små biter
4 stk gulrøtter , i terninger
2 ts rød currypaste
1 l hønsebuljong
3 dl TINE Crème Fraîche Original
1 dl frisk persille , hakket

Slik gjør du det

    1. Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
    2. Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
    3. Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.
      Tips

      Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.

Tips

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.

Kommentarer

  • Elisabeth

    4 måneder siden
    Det står at man kan bytte ut creme fraiche med fløte. Skal man ha samme mengde fløte som creme fraiche? :-)

     (16)


Det er mye kjærlighet i god mat