Kyllingfilet med kremet grønnkål
Med kesam forvandler du grønnkål til et deilig kremet tilbehør som passer perfekt til stekt, saftig kylling.

Ingredienser
Kremet grønnkål
Slik gjør du
- 1
Del kyllingfiletene på langs. Krydre med salt og pepper og stek filetene gylne i smør i en stekepanne, 2-3 minutter på hver side.
- 2
Legg kyllingen til side, og stek tomatene i stekefettet.
- 3
Finsnitt grønnkål og finhakk hvitløk. Fres i smør til mykt, ca. 2 minutter. Hell på kraft (buljong blandet i vann) og la småkoke et par minutter under lokk. Vend med kesam.
Tips
Tilsett litt ekstra fløte, crème fraîche eller revet parmesan om du ønsker en fyldigere saus.
- 4
Smak til med muskat, salt og pepper. Server til kylling og stekte tomater.
Tips
Kremet grønnkål er også godt til fisk eller grillet kjøtt.