
Kyllingfilet med brokkolisalat
En deilig sunn brokkolisalat med knasende nøtter og søte tranebær er perfekt tilbehør til kylling. En enkel, men supergod hverdagsrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Brokkolisalat
Fremgangsmåte
- 1
Krydre kyllingfilet med salt og pepper og stek i en panne med smør, ca. 5 minutter på hver side eller til gjennomstekt.
Tips
Har du store tykke kyllingfileter, kan det være lurt å brune dem raskt i pannen og så ettersteke dem i ovnen på 200°C til de har en kjernetemperatur på 70-72°C og er akkurat gjennomstekt.
- 2
Del brokkoli i små buketter. Skrell stilken, del i to og skjær tynne skiver. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 1-2 minutter. Hell av vannet og skyll i iskaldt vann.
- 3
Finhakk rødløk og persille, og grovhakk nøtter. Del eple i biter, og bland med tranebær og brokkoli.
- 4
Visp sammen eddik, honning og olje. Vend med brokkolisalaten og smak til med salt og pepper. Server til kyllingfilet med kesam på siden.
Tips
Denne brokkolisalaten er en god vegetarlunsj i seg selv eller godt tilbehør til alle typer kjøtt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


