Tips
Har du ikke pastamaskin kan du kjevle emnene tynne, rundt 2-3 mm. Legg gjerne deigen mellom to lag plastfolie for å lette kjevlingen. Bruk godt med mel, rull løst sammen og skjær i strimler.
Antall porsjoner
4
Har du ikke pastamaskin kan du kjevle emnene tynne, rundt 2-3 mm. Legg gjerne deigen mellom to lag plastfolie for å lette kjevlingen. Bruk godt med mel, rull løst sammen og skjær i strimler.
Tips
En dag du har god tid og vil skjemme bort familie og venner med et ekte, hjemmelaget måltid bør du prøve oksehaleragu med hjemmelaget pasta. Få gjerne med deg barna på pastalagingen.

Har du ikke pastamaskin kan du kjevle emnene tynne, rundt 2-3 mm. Legg gjerne deigen mellom to lag plastfolie for å lette kjevlingen. Bruk godt med mel, rull løst sammen og skjær i strimler.
Oksehale er både rimelig og smaksrikt, men finner du det ikke kan du bruke annet kokekjøtt, som høyrygg eller bog. Velg gjerne det du finner som er økologisk.