Hjorteterrin med bacon
Enkel
45min
En god terrin kan nytes både varm og kald, med poteter eller brød til. Denne er laget på hjortekjøtt og medisterfarse og smaker godt til både frokost, middag og kvelds.
3.3
(6)

Ingredienser
125 g
¼ ts
revet muskat
1 ts
salt
½ ts
pepper
2 dl
finhakket aromasopp
1 ss
500 g
kvernet hjortekjøtt
150 g
medisterdeig
2 ss
finhakket frisk rosmarin
6 stk
baconskive
1 ts
TINE® Meierismør til smøring av form
Serveringsforslag
1 pose
salatblanding
8 skiver
rugbrød
1 ss
8 skiver
syltet rødbet
8 stk
sylteagurk
Slik gjør du
Tips
Vannbad betyr at du setter formen i en større langpanne og fyller langpannen med vann slik at det står halvveis opp på formen. Dette bidrar til økt fuktighet i ovnen og et saftigere resultat.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
En terrin smaker best om den får avkjøle seg og ligge til «modning» i kjøleskapet til dagen etter. Da får smakene utvikle seg.




