Stekt laks med ferskpotet og nykål
Middels
25min
En laksemiddag full av herlige smaker. Med nykål i fløte og pestopoteter er dette en fiskemiddag hele familien vil like.
3.8
(18)
Logg inn for å lagre favoritt!

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ferskpotet:
800 g
kokte nypotet
50 g
pesto, (1 lite glass)
Fremgangsmåte
- 1
Skjær fisken i porsjonsstykker og stek dem smør i stekepanne. La fisken få en fin stekeskorpe og la den ettersteke ved svak varme. La den bli knapt gjennomstekt.
Nykål:
- 2
Kutt kålen i båter og kok den knapt mør i lettsaltet vann. Hell av vannet. Surr kålen i litt smør i panne. Slå over litt matfløte og rør det i kålen.
Ferskpotet:
- 3
Kok potetene og damp dem. Ha pesto over potetene og vend den godt inn.
Ved servering:
- 4
Anrett kålen på tallerken, fisken oppå og potetene ved siden av. Pynt gjerne med sitronbåter og litt gressløk.
Trykk for å vurdere oppskriften