SALMA grillspyd

SALMA grillspyd

Kommentarer 0
  • Middels
  • 20 min
Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Med SALMA grillspyd smaker det veldig godt med tzatziki til.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk grillspyd
600 g SALMA
¼ stk squash
4 stk sjampinjong
8 stk cherrytomater
1 stk gul paprika
1 ss olivenolje
½ ts sitronpepper

Tzatziki:

300 g gresk yoghurt
1 stk slangeagurk
3 stk hvitløksfedd
½ ts salt
¼ ts hvit pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær SALMA i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
    2. Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.
    3. Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.
    4. Finhakk hvitløkbåtene og bland med yoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat