Laks på grillspyd
Middels•20 min min
Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Og med tzatziki av Kesam® smaker det ekstra godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkgrillspyd
-
600 glaksefileter uten skinn
-
¼ stksquash
-
4 stksjampinjong
-
8 stkcherrytomater
-
1 stkgul paprika
-
1 ssolivenolje
-
½ tssitronpepper
Tzatziki med Kesam®
-
300 g
-
1 stkslangeagurk
-
3 stkhvitløksfedd
-
½ tssalt
-
¼ tshvit pepper
Slik gjør du det
-
1
Skjær laks i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
-
2
Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.
-
3
Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.
-
4
Finhakk hvitløkbåtene og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.