SALMA grillspyd

Laks på grillspyd

0
  • Middels
  • 20 min
Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Og med tzatziki av Kesam® smaker det ekstra godt.

Ingredienser

4 stk grillspyd
600 g SALMA
¼ stk squash
4 stk sjampinjong
8 stk cherrytomater
1 stk gul paprika
1 ss olivenolje
½ ts sitronpepper

Tzatziki med Kesam®

300 g Kesam® Original
1 stk slangeagurk
3 stk hvitløksfedd
½ ts salt
¼ ts hvit pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær laks i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
    2. Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.
    3. Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.
    4. Finhakk hvitløkbåtene og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat