Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Laks på grillspyd

Middels
20min

Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Og med tzatziki av Kesam® smaker det ekstra godt.

2.9
(10)
Next ImageLaks på grillspyd

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
grillspyd
600 g
laksefilet uten skinn
0.25 stk
squash
4 stk
sjampinjong
8 stk
cherrytomat
1 stk
gul paprika
1 ss
olivenolje
0.5 ts
sitronpepper

Tzatziki med Kesam®

1 stk
slangeagurk
3 stk
hvitløksfedd
0.5 ts
salt
0.25 ts
hvit pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær laks i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.

  2. Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.

  3. Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.

  4. Finhakk hvitløkbåtene og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter