
Laks på grillspyd
Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Og med tzatziki av Kesam® smaker det ekstra godt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tzatziki med Kesam®
Fremgangsmåte
- 1
Skjær laks i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
- 2
Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.
- 3
Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.
- 4
Finhakk hvitløkbåtene og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
