
Yoghurt med frukt og peanøttsmør
Enkel•10 min min
Nøtter og banan er god og sunn topping på den proteinrike greske yoghurten. Legg til litt kiwi og peanøttsmør også så har du den perfekte frokosten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
850 g
-
2 dlnøtter f.eks. hasselnøtter, peanøtter, pistasjnøtter
-
2 stkbananer
-
2 stkkiwi
-
4 sspeanøttsmør
-
2 stilkermynte
Slik gjør du det
-
1
Grovhakk nøtter og pannestek dem lett gylne.
-
2
Del banan i skiver og kiwi i biter.
-
3
Ha yoghurt i skåler. Legg på banan, kiwi og panneristede nøtter. Topp med peanøttsmør og mynte.
Tips
Det er godt med raspet mørk sjokolade og honning også. Blir nesten som en liten dessert.