Tropisk frokost bowl
Enkel•5 min min
Savner du sola? Lag deg en smak av solskinnsdag med denne tropiske frokosten. Mango og ananas smaker nydelig sammen med gresk type yoghurt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkstor mango
-
200 gananas
-
850 g
-
4 stkpasjonsfrukter
-
50 gkokosflak
-
2 sschiafrø
-
4 stilkeroxalis
Slik gjør du det
-
1
Del mango i skiver og ananas i biter.
-
2
Ha yoghurt i skåler og topp med den tropiske frukten. Del pasjonsfrukt i 2 og skrap ut fyllet over hver skål. Topp med kokosflak, chiafrø litt oxalis eller eventuelt noen mynteblader.
Tips
Bruk den eksotiske frukten du liker best og eksperimenter med frø og nøtter over. Finhakk chili og rør inn sammen med litt honning og lime hvis du ønsker litt kick på yoghurten din.