Klassisk toast med Norvegia® «Digg på 1-2-3»

Klassisk toast med Norvegia® «Digg på 1-2-3»

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Toast med masse smeltet ost, skinke og ketsjup er og blir en klassiker. Og det er nok fordi den smaker så utrolig godt!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver grovbrød
2 ts ketchup
4 skiver Norvegia® Original
2 skiver kokt skinke
¼ ts grillkrydder
¼ ts oreganokrydder
1 ts TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med ketsjup og legg på osteskiver.
      Tips!

      Bruk gjerne litt gammelt brød når du lager toast. Det gjør ingen ting for den gode smaken og er en god måte å unngå matsvinn på.

    2. Topp med skinke, krydre med grillkrydder og oregano, og legg skivene sammen.
    3. Smør litt smør på toppen og bunnen, eventuelt bruk en ostehøvel og lag skiver som legges på, og stek i et varmt toastjern til gyllen og osten er smeltet.
Tips!

Har du ikke et toastjern, kan du bruke vaffeljern eller steke toasten på begge sider i en varm panne med smør.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat