Klassisk toast med Norvegia® «Digg på 1-2-3»

Klassisk toast med Norvegia®

2
25
Enkel10 min
Toast med masse smeltet ost, skinke og ketsjup er og blir en klassiker. Og det er nok fordi den smaker så utrolig godt! «Digg på 1-2-3»

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

    Tips

    Bruk gjerne litt gammelt brød når du lager toast. Det gjør ingen ting for den gode smaken og er en god måte å unngå matsvinn på.

  2. 2

    Smør brødskivene med smør og ketsjup.

    Tips

    For en litt annen vri, erstatt ketsjup med grønn pesto eller sennep.    

  3. 3

    Legg på skinke og ost, dryss over krydder, legg skivene mot hverandre.

  4. 4

    Smør toppen og bunnen av brødskivene med meierismør, stek i varmt jern til osten er godt smeltet og brødet gyllent.

Tips

Har du ikke toastjern? Bruk gjerne et vaffeljern eller stek toasten i en panne på middels sterk varme.   Toasten kan også stekes i forvarmet stekeovn ved 220 ˚C, til osten har smeltet. For ekstra sprø skorpe, stek brødskivene i en stekepanne på middels sterk varme, før du legger på ingrediensene. 

Del denne oppskriften: