Klassisk toast med Norvegia® «Digg på 1-2-3»

Klassisk toast med Norvegia®

7
70
Enkel10 min
Toast med masse smeltet ost, skinke og ketsjup er og blir en klassiker. Og det er nok fordi den smaker så utrolig godt!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

    Tips

    Bruk gjerne litt gammelt brød når du lager toast. Det gjør ingen ting for den gode smaken og er en god måte å unngå matsvinn på.

  2. 2

    Smør brødskivene med smør og ketsjup.

    Tips

    For en litt annen vri, erstatt ketsjup med grønn pesto eller sennep.    

  3. 3

    Legg på skinke og ost, dryss over krydder, legg skivene mot hverandre.

  4. 4

    Smør toppen og bunnen av brødskivene med meierismør, stek i varmt jern til osten er godt smeltet og brødet gyllent.

Tips

Har du ikke toastjern? Bruk gjerne et vaffeljern eller stek toasten i en panne på middels sterk varme. Toasten kan også stekes i forvarmet stekeovn ved 220 ˚C, til osten har smeltet. For ekstra sprø skorpe, stek brødskivene i en stekepanne på middels sterk varme, før du legger på ingrediensene. 

Del denne oppskriften: