
Banh mi baguette med umamiaioli
Sett en fristende, asiatisk rett på lunsjmenyen. Banh mi er en vietnamesisk baguette full av gode smaker. Skikkelig godt påsmurt!

Ingredienser
Antall porsjoner
10
Syltet gulrot
Umamiaioli
Baguette
Fremgangsmåte
Syltet gulrot
- 1
Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele og kok opp.
- 2
Tilsett fin strimlet gulrot og la trekke i varm lake i 10 minutter.
Umamiaioli
- 3
Bland sammen majones, soyasaus, srirachasaus og hvitløk i en bolle.
Baguette
- 4
Del baguettene i to.
- 5
Bre ut et tynt lag med umamiaioli på hver side av baguettene.
- 6
Topp den ene skiven med kylling, syltet gulrot, Jarlsberg®, rødkål, agurk, koriander og jalapeno. Legg toppen av baguetten oppå.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

