Skip to main content

Banh mi baguette med umamiaioli

Enkel
20min

Sett en fristende, asiatisk rett på lunsjmenyen. Banh mi er en vietnamesisk baguette full av gode smaker. Skikkelig godt påsmurt!

(0)
Next ImageBanh mi baguette med umamiaioli

Ingredienser

Antall porsjoner

10

Syltet gulrot

100 g
gulrot, strimlet
100 g
sukker
100 g
hvitvinseddik
300 g
vann

Umamiaioli

300 g
majones
20 g
soyasaus
20 g
sriracha
1 fedd
hvitløk, revet

Baguette

10 stk
baguette
500 g
ferdig stekt kylling
200 g
rødkål, i strimler
35 g
frisk koriander
60 skiver
agurk
60 skiver
jalapenos

Fremgangsmåte

Syltet gulrot

  1. Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele og kok opp.

  2. Tilsett fin strimlet gulrot og la trekke i varm lake i 10 minutter.

Umamiaioli

  1. Bland sammen majones, soyasaus, srirachasaus og hvitløk i en bolle.

Baguette

  1. Del baguettene i to.

  2. Bre ut et tynt lag med umamiaioli på hver side av baguettene.

  3. Topp den ene skiven med kylling, syltet gulrot, Jarlsberg®, rødkål, agurk, koriander og jalapeno. Legg toppen av baguetten oppå.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter