Baguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk
Enkel
20min
Gjør litt ekstra ut av baguetten og gled deg til en skikkelig god lunsj!
(0)

Porsjoner
10
Syltet rødløk
2 stk
rødløk i skiver
100 g
sukker
100 g
rødvinseddik
300 g
vann
Baguette
10 stk
baguette (grov)
10 ss
50 g
Dijonsennep
150 g
syltet rødløk
500 g
røkt skinke
300 g
Slik gjør du
Syltet rødløk
- 1
Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele. Kok opp.
- 2
Tilsett finskivet rødløk og la trekke i varm lake i 10 minutter.
Baguette
- 3
Del baguette på langs, bre ut smør og sennep på hver side.
- 4
Fyll baguetten med syltet rødløk, røkt skinke og ost.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ha litt pepperkorn i syltelaken for litt ekstra piff.