Skip to main content

Baguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk

Enkel
20min

Gjør litt ekstra ut av baguetten og gled deg til en skikkelig god lunsj!

(0)
Next ImageBaguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk

Ingredienser

Antall porsjoner

10

Syltet rødløk

2 stk
rødløk i skiver
100 g
sukker
100 g
rødvinseddik
300 g
vann

Baguette

10 stk
baguette (grov)
50 g
Dijonsennep
150 g
syltet rødløk
500 g
røkt skinke

Fremgangsmåte

Syltet rødløk

  1. Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele. Kok opp.

  2. Tilsett finskivet rødløk og la trekke i varm lake i 10 minutter.

Baguette

  1. Del baguette på langs, bre ut smør og sennep på hver side.

  2. Fyll baguetten med syltet rødløk, røkt skinke og ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ha litt pepperkorn i syltelaken for litt ekstra piff. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter