Baguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk
Gjør litt ekstra ut av baguetten og gled deg til en skikkelig god lunsj!
Enkel•20 min•10 personer
Ingredienser
Syltet rødløk
- 2 stykk rødløk, i skiver
- 100 g sukker
- 100 g rødvinseddik
- 300 g vann
Baguette
- 10 stykk baguette, (grov)
- 10 ss TINE® Meierismør
- 50 g Dijonsennep
- 150 g syltet rødløk
- 500 g røkt skinke
- 300 g Norvegia® Smaksrik
Slik gjør du
Syltet rødløk
1
Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele. Kok opp.
2
Tilsett finskivet rødløk og la trekke i varm lake i 10 minutter.
Baguette
1
Del baguette på langs, bre ut smør og sennep på hver side.
2
Fyll baguetten med syltet rødløk, røkt skinke og ost.
TipsHa litt pepperkorn i syltelaken for litt ekstra piff.