Skip to main content

Kesamlapper med mango og bær

Enkel
30min

Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.

4.3
(27)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
hvetemel
2 dl
havregryn
1 ts
vaniljesukker
1 ts
bakepulver
0.5 ts
salt
2 stk
egg

Topping

1 stk
mango
100 g
bringebær

Fremgangsmåte

  1. Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.

  2. Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.

  3. Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.

    Tips

    Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.  
  4. Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Dropp gjerne vaniljesukkeret og server disse med salt spekeskinke, moden ost eller salat som et salt alternativ. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter