Kesamlapper med mango og bær
Enkel
30min
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.
4.3
(27)
Ingredienser
Porsjoner
2 dl
hvetemel
2 dl
havregryn
1 ts
vaniljesukker
1 ts
bakepulver
½ ts
salt
2 stk
egg
1.5 dl
Slik gjør du
- 1
Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
- 2
Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
- 3
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
Tips
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider. - 4
Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dropp gjerne vaniljesukkeret og server disse med salt spekeskinke, moden ost eller salat som et salt alternativ.