Kesamlapper med mango og bær

Kesamlapper med mango og bær

0
18
Enkel30 min
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.

Ingredienser

Antall stykker

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.

  2. 2

    Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.

  3. 3

    Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.

    Tips

    Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.  

  4. 4

    Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.

Tips

Dropp gjerne vaniljesukkeret og server disse med salt spekeskinke, moden ost eller salat som et salt alternativ. 

Del denne oppskriften: