Kesamlapper med mango og bær
Enkel•30 min min
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.
Ingredienser
Antall stykker
-
2 dlhvetemel
-
2 dlhavregryn
-
1 tsvaniljesukker
-
1 tsbakepulver
-
½ tssalt
-
1 dl
-
2 stkegg
-
1 ½ dl
Topping
-
1 ½ dl
-
1 stkmango
-
100 gbringebær
Slik gjør du det
-
1
Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
-
2
Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
-
3
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
Tips
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
-
4
Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.