
10 min
Enkel
4.0
Antall porsjoner
10
Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
Tips
Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.
Tips
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.
Antall porsjoner
Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
Tips
Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.
Tips