Kesamlapper med mango og bær

Kesamlapper med mango og bær

0
  • Enkel
  • 30 min
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.

Ingredienser

2 dl hvetemel
2 dl havregryn
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
½ ts salt
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
2 stk egg
1 ½ dl Kesam® UTEN Mango & Pasjonsfrukt

Topping

1 ½ dl Kesam® UTEN Mango & Pasjonsfrukt
1 stk mango
100 g bringebær

Slik gjør du det

    1. Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
    2. Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
    3. Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
      Tips
      Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.  
    4. Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.
Tips
Dropp gjerne vaniljesukkeret og server disse med salt spekeskinke, moden ost eller salat som et salt alternativ. Den eksotiske smaken av mango og pasjonsfrukt komplementerer også salt pålegg. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat