Kesamlapper med mango og bær
Start dagen med deilige nystekte lapper med Kesam® og mango. Lapper passer godt til frokost, som mellommåltid, dessert og til kvelds.
Enkel•30 min•10 personer
Ingredienser
- 2 dl hvetemel
- 2 dl havregryn
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 1 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 2 stykk egg
- 1.5 dl Kesam® Vanilje laktosefri
Topping
- 1.5 dl Kesam® Vanilje laktosefri
- 1 stykk mango
- 100 g bringebær
Slik gjør du
1
Ha hvetemel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver, og salt i en bolle.
2
Rør inn melk, egg og Kesam til en klumpfri, tykk røre.
3
Stek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
TipsStek lappene i en teflonpanne på medium varme til gylne på begge sider.
4
Avkjøl på rist og server med Kesam, mangobiter og friske bringebær.
TipsDropp gjerne vaniljesukkeret og server disse med salt spekeskinke, moden ost eller salat som et salt alternativ.