Sendingsgraut

Sendingsgraut

Kommentarer 0
  • Middels
  • 25 min
«Sendingsgrøt» ble sendt til bryllup, barnedåp og fødsler. Den skulle være ekstra kraftig til nybakte mødre eller fest.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ l TINE Seterrømme
150 g TINE Meierismør
200 g hvetemel
½ ts salt
2 stk hardkokte grovhakkede egg
8 stk svisker delt i to
2 ss brunt sukker

Slik gjør du det

    1. Varm rømme og smør i en gryte. Rør inn mel til det ikke er klumper. La det småkoke på svak varme i 15 minutter. Smøret skal være synlig i grøten. Er det ikke synlig, må du ha i mer.
    2. Ha grøten i egnet serveringsfat eller bolle, og pynt med grovhakket egg, svisker og brunt sukker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat