Risgrøt med kokos

Risgrøt med kokos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Gi den klassiske risgrøten en tropisk vri med kokos og søt mango. Risengrynsgrøt hører jo ikke bare jula til.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dl grøtris
2 dl vann
¼ ts salt
6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 dl kokosmasse

Topping

1 stk mango
2 ss kokosflak
2 ts lønnesirup

Slik gjør du det

    1. Ha grøtris, vann og salt i en kjele og kok opp. Kok under omrøring til vannet er fordampet/kokt inn, ca. 5 minutter.
    2. Hell i melk og kokosmasse og kok opp under omrøring. La småkoke under omrøring til tykk grøt, ca. 35 minutter. Rør ofte så grøten ikke brenner seg.
      Tips!

      Du kan lage risgrøt uten å måtte røre. Sjekk ut oppskrift på Dynegrøt her.

    3. Skjær skallet av mangoen og skjær kjøttet fra steinen. Del i biter eller skiver og topp grøten med mango, kokosflak og sirup.
Tips!

Koketiden kommer an på hva slags grøtris du bruker. Bruker du hurtigris må du sjekke koketiden på pakken.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat