
Risgrøt med kokos
- Enkel
- 40 min
Gi den klassiske risgrøten en tropisk vri med kokos og søt mango. Risengrynsgrøt hører jo ikke bare jula til.
Slik gjør du det
-
-
Ha grøtris, vann og salt i en kjele og kok opp. Kok under omrøring til vannet er fordampet/kokt inn, ca. 5 minutter.
-
Hell i melk og kokosmasse og kok opp under omrøring. La småkoke under omrøring til tykk grøt, ca. 35 minutter. Rør ofte så grøten ikke brenner seg.Tips
Du kan lage risgrøt uten å måtte røre. Sjekk ut oppskrift på Dynegrøt her.
-
Skjær skallet av mangoen og skjær kjøttet fra steinen. Del i biter eller skiver og topp grøten med mango, kokosflak og sirup.
-
Tips
Koketiden kommer an på hva slags grøtris du bruker. Bruker du hurtigris må du sjekke koketiden på pakken.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer