Risgrøt med kokos

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gi den klassiske risgrøten en tropisk vri med kokos og søt mango. Risengrynsgrøt hører jo ikke bare jula til.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dlgrøtris
2 dlvann
¼ tssalt
6 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 dlkokosmasse

Topping

1 stkmango
2 sskokosflak
2 tslønnesirup
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Ha grøtris, vann og salt i en kjele og kok opp. Kok under omrøring til vannet er fordampet/kokt inn, ca. 5 minutter.
    2. Hell i melk og kokosmasse og kok opp under omrøring. La småkoke under omrøring til tykk grøt, ca. 35 minutter. Rør ofte så grøten ikke brenner seg.

      Tips:

      Du kan lage risgrøt uten å måtte røre. Sjekk ut oppskrift på Dynegrøt her.

    3. Skjær skallet av mangoen og skjær kjøttet fra steinen. Del i biter eller skiver og topp grøten med mango, kokosflak og sirup.

Tips:

Koketiden kommer an på hva slags grøtris du bruker. Bruker du hurtigris må du sjekke koketiden på pakken.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar