Håndkle og blad
Kjøleskapsgrøt med eple og mandler
(3838)

Kjøleskapsgrøt med eple og mandler

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kjøleskapsgrøt kan være din nye venn på travle morgener. Har du Kulturmjølk og havregryn er du kommet langt. Eple smaker friskt og godt, og mandler eller nøtter er godt i kombinasjon med grøt. Følg gjerne oppskrift, eller gi den en tvist med andre typer frukt og bær. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dlhavregryn
2 dlTINE Kulturmjølk
3 sstørkede tranebær
1 dlKesam® Vanilje
1 stklite eple
8 ssmandler
1 tskanel
BladBlad

Slik gjør du det

  • Kveld

    1. Ha havregryn og Kulturmjølk i et glass eller en annen beholder med lokk. Hakk tranebærene i små biter, og bland dem godt sammen med havregrynmassen. Ha på lokk, og sett glasset i kjøleskapet til neste morgen.
  • Morgen

    1. Rør litt i grøten før servering og tilsett vaniljekesam. Grovhakk eple og mandler. Server med eple, mandler og et dryss kanel.
Blått hjerte
Tips!

Som navnet antyder, må kjøleskapsgrøten må stå i kjøleskapet over natten. Lag grøten på kvelden, og tilsett frukt og nøtter morgenen etter. Spe med mer Kulturmjølk eller melk hvis grøten er for fast. Rask, enkel og supergod frokost! 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat