Skip to main content

Havregrøt med eple og spinat

Enkel
15min

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

4.2
(10)
Next ImageHavregrøt med eple og spinat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

50 g
babyspinat
1 ts
vaniljesukker
1 stk
eple
2.5 dl
lettkokte havregryn

Topping

0.5 stk
eple
4 blad
babyspinat
6 stk
bringebær

Fremgangsmåte

  1. Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.

  2. Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.

  3. Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

    Tips

    Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter