Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Havregrøt med eple og spinat

Enkel
15min

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

4.2
(10)
Next ImageHavregrøt med eple og spinat

Ingredienser

Porsjoner

Ingredienser

50 g
babyspinat
1 ts
vaniljesukker
1 stk
eple
2.5 dl
lettkokte havregryn

Topping

0.5 stk
eple
4 blad
babyspinat
6 stk
bringebær

Slik gjør du

  1. Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.

  2. Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.

  3. Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

    Tips

    Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter