Müslibar med brunost, nøtter og aprikos
Hjemmelagde müslibarer er perfekte å ta med på farten for de som ikke rekker frokosten hjemme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp smør og sukker i en gryte. Rør til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter.
- 2
Hakk nøtter og tørket aprikos, og del brunost i små terninger. Bland med havregryn og salt og vend inn den varme væsken. Rør godt.
- 3
Dekk en form, ca. 15 x 20 cm, med bakepapir og fordel blandingen i. Press blandingen godt ned i formen og flat ut toppen.
Tips
Legg gjerne et ark med bakepapir på toppen og sett en form med vekt på om du ønsker veldig kompakte barer. - 4
Sett kaldt i kjøleskapet i ca. 1 time. Del i avlange biter med en skarp kniv. Oppbevar tildekket i kjøleskapet, opptil 2 uker.
Tips