Skip to main content

Müslibar med brunost, nøtter og aprikos

Enkel
1t 15min

Hjemmelagde müslibarer er perfekte å ta med på farten for de som ikke rekker frokosten hjemme.

3.8
(11)
Next ImageMüslibar med brunost, nøtter og aprikos

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1.5 dl
rørsukker
1 dl
nøtter f.eks. hasselnøtter eller valnøtter
150 g
tørket aprikos
5 dl
havregryn
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Varm opp smør og sukker i en gryte. Rør til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter.

  2. Hakk nøtter og tørket aprikos, og del brunost i små terninger. Bland med havregryn og salt og vend inn den varme væsken. Rør godt.

  3. Dekk en form, ca. 15 x 20 cm, med bakepapir og fordel blandingen i. Press blandingen godt ned i formen og flat ut toppen.

    Tips

    Legg gjerne et ark med bakepapir på toppen og sett en form med vekt på om du ønsker veldig kompakte barer.
  4. Sett kaldt i kjøleskapet i ca. 1 time. Del i avlange biter med en skarp kniv. Oppbevar tildekket i kjøleskapet, opptil 2 uker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse holder seg godt i kjøleskapet slik at du har frokost og mellommåltider hele uken. Pakk dem i papir og legg ved i matboksen eller ta med på tur.

Hev smaken med våre produkter