Müslibar med brunost, nøtter og aprikos

Müslibar med brunost, nøtter og aprikos

0
10
Enkel75 min
Hjemmelagde müslibarer er perfekte å ta med på farten for de som ikke rekker frokosten hjemme.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp smør og sukker i en gryte. Rør til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter.

  2. 2

    Hakk nøtter og tørket aprikos, og del brunost i små terninger. Bland med havregryn og salt og vend inn den varme væsken. Rør godt.

  3. 3

    Dekk en form, ca. 15 x 20 cm, med bakepapir og fordel blandingen i. Press blandingen godt ned i formen og flat ut toppen.

    Tips

    Legg gjerne et ark med bakepapir på toppen og sett en form med vekt på om du ønsker veldig kompakte barer.

  4. 4

    Sett kaldt i kjøleskapet i ca. 1 time. Del i avlange biter med en skarp kniv. Oppbevar tildekket i kjøleskapet, opptil 2 uker.

Tips

Disse holder seg godt i kjøleskapet slik at du har frokost og mellommåltider hele uken. Pakk dem i papir og legg ved i matboksen eller ta med på tur.

Del denne oppskriften: