
Marinert Jarlsberg®
Enkel•15 min min
Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.
Ingredienser
Antall stykker
-
200 g
-
4 dlolivenolje
-
1 stkrevet skal av appelsin
-
2 feddhvitløk
-
50 gvalnøtter
-
2 sseddik
-
1 ssfrisk timian
-
0.3 tssalt
-
0.3 tskajennepepper
Slik gjør du det
-
1
Skjær Jarlsberg® i terninger 1,5x1,5 cm, og del valnøttene i fire.
-
2
Skjær hvitløken i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet.
-
3
Finhakk timian og bland ingrediensene sammen. Blant alle ingrediensene i glasset og lukk slik at det er lufttett.
-
4
Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag, og ikke mer enn tre dager. Server romtemperert.