Marinert Jarlsberg®

Marinert Jarlsberg®

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g Jarlsberg® Original
4 dl olivenolje
1 stk revet skal av appelsin
2 fedd hvitløk
50 g valnøtter
2 ss eddik
1 ss frisk timian
0.3 ts salt
0.3 ts kajennepepper

Slik gjør du det

    1. Skjær Jarlsberg® i terninger 1,5x1,5 cm, og del valnøttene i fire.
    2. Skjær hvitløken i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet.
    3. Finhakk timian og bland ingrediensene sammen. Blant alle ingrediensene i glasset og lukk slik at det er lufttett.
    4. Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag, og ikke mer enn tre dager. Server romtemperert.
Tips!

Pass på at glasset er helt rent og har et lufttett lokk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ann-Kristin

    1 år siden
    Må man bruke eddik?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Ann-Kristin, For å få best smak på osten vil jeg anbefale å bruke eddik, men du kan godt sløyfe det om du ønsker :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


  • Martha Norheim

    2 år siden
    MÅ man ha hvitløk i???

    Kommenter  (6)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Martha, Det må man ikke :) Håper det smaker!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat