Marinert Jarlsberg®

Marinert Jarlsberg®

22
32
Enkel15 min
Marinert ost er en smakfull gave å gi bort til jul. Med et fint bånd rundt glasset er gaven i boks.

Ingredienser

Antall stykker

  • 200 g
  • 4 dl
    olivenolje
  • 1 stk
    revet skall av appelsin
  • 1 stk
    klementin
  • 2 fedd
    hvitløk
  • 50 g
    valnøtter
  • 2 ss
    eddik
  • 1 ss
    frisk timian
  • 0.3 ts
    salt
  • 0.3 ts
    kajennepepper
  • 1 ts
    einebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Del Jarlsberg® i terninger 1,5 x 1,5 cm, og valnøtter i fire. Skjær hvitløk i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet. Skjær klementin i tynne skiver.

  2. 2

    Finhakk timian og bland alle ingrediensene sammen.

  3. 3

    Ha alle ingrediensene over i glasset og fyll på olivenolje til toppen.

  4. 4

    Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag. Server romtemperert.

Tips

Pass på at glasset er helt rent og har et lufttett lokk.

Del denne oppskriften: