Marinert Jarlsberg®

Marinert Jarlsberg®

4
  • Enkel
  • 15 min
Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.

Ingredienser

200 g Jarlsberg® Original
4 dl olivenolje
1 stk revet skal av appelsin
2 fedd hvitløk
50 g valnøtter
2 ss eddik
1 ss frisk timian
0.3 ts salt
0.3 ts kajennepepper

Slik gjør du det

    1. Skjær Jarlsberg® i terninger 1,5x1,5 cm, og del valnøttene i fire.
    2. Skjær hvitløken i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet.
    3. Finhakk timian og bland ingrediensene sammen. Blant alle ingrediensene i glasset og lukk slik at det er lufttett.
    4. Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag, og ikke mer enn tre dager. Server romtemperert.
Tips!

Pass på at glasset er helt rent og har et lufttett lokk.

Kommentarer

  • Ann-Kristin

    2 år siden
    Må man bruke eddik?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Ann-Kristin, For å få best smak på osten vil jeg anbefale å bruke eddik, men du kan godt sløyfe det om du ønsker :) God matlaging!

       (0)


  • Martha Norheim

    3 år siden
    MÅ man ha hvitløk i???

     (6)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      3 år siden
      Hei Martha, Det må man ikke :) Håper det smaker!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat