Marinert Jarlsberg®
Enkel•15 min min
Marinert ost er en smakfull gave å gi bort til jul. Med et fint bånd rundt glasset er gaven i boks.
Ingredienser
Antall stykker
-
200 g
-
4 dlolivenolje
-
1 stkrevet skall av appelsin
-
1 stkklementin
-
2 feddhvitløk
-
50 gvalnøtter
-
2 sseddik
-
1 ssfrisk timian
-
0.3 tssalt
-
0.3 tskajennepepper
-
1 tseinebær
Slik gjør du det
-
1
Del Jarlsberg® i terninger 1,5 x 1,5 cm, og valnøtter i fire. Skjær hvitløk i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet. Skjær klementin i tynne skiver.
-
2
Finhakk timian og bland alle ingrediensene sammen.
-
3
Ha alle ingrediensene over i glasset og fyll på olivenolje til toppen.
-
4
Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag. Server romtemperert.