Djevelegg

Djevelegg

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk hardkokte egg , avkjølte
3 ss TINE Crème Fraîche Original
½ ts sennep
⅛ ts salt
⅛ ts pepper
12 stk sorte oliven , steinfrie

Slik gjør du det

    1. Skjær eggene på langs i to. Ta forsiktig ut eggeplommene.
    2. Mos eggeplommene med en gaffel. Rør inn crème fraîche, sennep, salt og pepper.
      Tips!

      Ønsker du djeveleggene litt sterkere, tilsett ½ ts chilipulver per porsjon. Smak deg frem.

    3. Fordel eggeplommeblandingen tilbake i plommehullet i eggehvitene.
    4. Del oliven i to. Den ene delen fungerer som kroppen på edderkoppen. Den andre delen deles til bein
Tips!

Når du skal koke egg, er det alltid en fordel å bruke romtempererte egg. Stikk et lite hull i den butte enden av egget, det forhindrer at egget sprekker. Du kan legge eggene i kokende eller kaldt vann, men beregn koketiden fra det kalde vannet begynner å koke. Hardkokt egg: 8-10 minutter. Skyll eggene raskt i kaldt vann etter koking, for å forhindre at eggene fortsetter å stivne. Hardkokte egg bør avkjøles i rennende vann like lenge som koketiden.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat