Djevelegg
Enkel•30 min min
Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stkhardkokte egg , avkjølte
-
3 ss
-
½ tssennep
-
⅛ tssalt
-
⅛ tspepper
-
12 stksorte oliven , steinfrie
Slik gjør du det
-
1
Skjær eggene på langs i to. Ta forsiktig ut eggeplommene.
-
2
Mos eggeplommene med en gaffel. Rør inn crème fraîche, sennep, salt og pepper.
Tips
Ønsker du djeveleggene litt sterkere, tilsett ½ ts chilipulver per porsjon. Smak deg frem.
-
3
Fordel eggeplommeblandingen tilbake i plommehullet i eggehvitene.
-
4
Del oliven i to. Den ene delen fungerer som kroppen på edderkoppen. Den andre delen deles til bein