
Djevelegg
Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær eggene på langs i to. Ta forsiktig ut eggeplommene.
- 2
Mos eggeplommene med en gaffel. Rør inn crème fraîche, sennep, salt og pepper.
Tips
Ønsker du djeveleggene litt sterkere, tilsett ½ ts chilipulver per porsjon. Smak deg frem.
- 3
Fordel eggeplommeblandingen tilbake i plommehullet i eggehvitene.
- 4
Del oliven i to. Den ene delen fungerer som kroppen på edderkoppen. Den andre delen deles til bein
Tips
Når du skal koke egg, er det alltid en fordel å bruke romtempererte egg. Stikk et lite hull i den butte enden av egget, det forhindrer at egget sprekker. Du kan legge eggene i kokende eller kaldt vann, men beregn koketiden fra det kalde vannet begynner å koke. Hardkokt egg: 8-10 minutter. Skyll eggene raskt i kaldt vann etter koking, for å forhindre at eggene fortsetter å stivne. Hardkokte egg bør avkjøles i rennende vann like lenge som koketiden.