Djevelegg

Djevelegg

0
20
Enkel30 min
Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær eggene på langs i to. Ta forsiktig ut eggeplommene.

  2. 2

    Mos eggeplommene med en gaffel. Rør inn crème fraîche, sennep, salt og pepper.

    Tips

    Ønsker du djeveleggene litt sterkere, tilsett ½ ts chilipulver per porsjon. Smak deg frem.

  3. 3

    Fordel eggeplommeblandingen tilbake i plommehullet i eggehvitene.

  4. 4

    Del oliven i to. Den ene delen fungerer som kroppen på edderkoppen. Den andre delen deles til bein

Tips

Når du skal koke egg, er det alltid en fordel å bruke romtempererte egg. Stikk et lite hull i den butte enden av egget, det forhindrer at egget sprekker. Du kan legge eggene i kokende eller kaldt vann, men beregn koketiden fra det kalde vannet begynner å koke. Hardkokt egg: 8-10 minutter. Skyll eggene raskt i kaldt vann etter koking, for å forhindre at eggene fortsetter å stivne. Hardkokte egg bør avkjøles i rennende vann like lenge som koketiden.

Del denne oppskriften: