Djevelegg

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkhardkokte egg, avkjølte
3 ssTINE Crème Fraîche Original
½ tssennep
⅛ tssalt
⅛ tspepper
12 stksorte oliven, steinfrie

Slik gjør du det

    1. Skjær eggene på langs i to. Ta forsiktig ut eggeplommene.
    2. Mos eggeplommene med en gaffel. Rør inn crème fraîche, sennep, salt og pepper.

      Tips:

      Ønsker du djeveleggene litt sterkere, tilsett ½ ts chilipulver per porsjon. Smak deg frem.

    3. Fordel eggeplommeblandingen tilbake i plommehullet i eggehvitene.
    4. Del oliven i to. Den ene delen fungerer som kroppen på edderkoppen. Den andre delen deles til bein

Tips:

Når du skal koke egg, er det alltid en fordel å bruke romtempererte egg. Stikk et lite hull i den butte enden av egget, det forhindrer at egget sprekker. Du kan legge eggene i kokende eller kaldt vann, men beregn koketiden fra det kalde vannet begynner å koke. Hardkokt egg: 8-10 minutter. Skyll eggene raskt i kaldt vann etter koking, for å forhindre at eggene fortsetter å stivne. Hardkokte egg bør avkjøles i rennende vann like lenge som koketiden.

Kommentarer

  Legg til kommentar