Cheese balls med røkelaks og dill

Cheese balls med røkelaks og dill

0
53
Enkel40 min
Digge osteboller laget av kremost, laks og friske urter. Nam!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
  • 2 skiver
    røkelaks (ca 30 gram)
  • 1 ts
    finhakket dill
  • 1 ts
    finhakket gressløk
  • ½ ts
    pepper

Topping

  • 1 ss
    finhakket dill
  • 3 skiver
    røkelaks

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk røkelaks og bland med kremost, finhakket dill, gressløk og pepper. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.

  2. 2

    Dypp toppen av ostekulene i finhakket dill. Strimle røkelaksen og fest en bit på toppen av hver kule med en cocktailpinne før servering.

Del denne oppskriften: