Håndkle og blad
Cheese balls med røkelaks og dill
(2424)

Cheese balls med røkelaks og dill

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Digge osteboller laget av kremost, laks og friske urter. Nam!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
2 pakkerTINE Kremgo’® Naturell
2 skiverrøkelaks (ca 30 gram)
1 tsfinhakket dill
1 tsfinhakket gressløk
½ tspepper

Topping

1 ssfinhakket dill
3 skiverrøkelaks
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Finhakk røkelaks og bland med kremost, finhakket dill, gressløk og pepper. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
    2. Dypp toppen av ostekulene i finhakket dill. Strimle røkelaksen og fest en bit på toppen av hver kule med en cocktailpinne før servering.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat