Cheese balls med røkelaks og dill

Cheese balls med røkelaks og dill

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Digge osteboller laget av kremost, laks og friske urter. Nam!

Ingredienser

Antall porsjoner

2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
2 skiver røkelaks (ca 30 gram)
1 ts finhakket dill
1 ts finhakket gressløk
½ ts pepper

Topping

1 ss finhakket dill
3 skiver røkelaks

Slik gjør du det

    1. Finhakk røkelaks og bland med kremost, finhakket dill, gressløk og pepper. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
    2. Dypp toppen av ostekulene i finhakket dill. Strimle røkelaksen og fest en bit på toppen av hver kule med en cocktailpinne før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat