
Bær på havrebunn
- Enkel
- 25 min
- 15 min
Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.
Slik gjør du det
-
-
Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.
-
Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.
-
Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.
-
Tips
Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.
Produkter i oppskriften


Kommentarer
Synne
(0)
Lise Foss Andersen
(0)