Bær på Havrebunn

Bær på havrebunn

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 25 min
  • 15 min
Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Paiform med løs kant

Bunn:

125 g TINE Meierismør
½ dl sukker
2 dl havregryn
2 dl hvetemel

Fyll:

2 ½ dl Piano® Original Vaniljekrem
1 ½ dl TINE Kremfløte
5 dl bær

Pynt:

1 dl sitronmelisseblad

Slik gjør du det

    1. Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.
    3. Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.
Tips!

Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Synne

    5 år siden
    Denne er veldig god! Bruker bare vaniljekrem! Funker kjempe bra! :) og masse bær da selvfølgelig!

    Kommenter  (0)

    • Lise Foss Andersen

      5 år siden
      Så hyggelig å høre Synne! Ja, nå er jo bærene på sitt aller beste og da er det bare å nyte :)

      Kommenter  (0)


  • andreas raaen

    7 år siden
    god!

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat