Håndkle og blad
Bær på Havrebunn
(1616)

Bær på havrebunn

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Utstyr

Paiform med løs kant

Bunn:

125 gTINE Meierismør
½ dlsukker
2 dlhavregryn
2 dlhvetemel

Fyll:

2 ½ dlPiano® Original Vaniljekrem
1 ½ dlTINE Kremfløte
5 dlbær

Pynt:

1 dlsitronmelisseblad
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.
    3. Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.
Blått hjerte
Tips!

Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat