Hjemmelaget gløgg
Enkel
20min
Det er gøy å lage sin egen gløgg. I denne oppskriften bruker vi appelsinjuice og solbærsaft i tillegg til julens mange krydder.
3.8
(183)

Ingredienser
Gløgg
5 dl
Sunniva Original Appelsinjuice
5 dl
solbærsaft
3 ss
honning
¼ ts
malt anis
¼ ts
malt ingefær
½ ts
koriander
10 stk
hele nellikspiker
Tilbehør
1 dl
rosiner
1 dl
mandler uten skall, grovhakkede
Slik gjør du
Tilbehør
Tips
Lag gjerne en større porsjon og tapp på flasker, det er viktig at flaskene er helt rene og har tett kork. Oppbevart kjølig, har gløgg en holdbarhet på 1-2 uker.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Gløgg smaker aller best servert sammen med hjemmelaget julebakst.



