Hot Cocoa Bomb
Middels•30 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
200 gkokesjokolade eller sjokoladechips
-
3 sssjokoladepulver til sjokolademelk
-
3 ssmini-marshmallows
Til servering
-
6 dl
Slik gjør du det
-
1
Smelt sjokoladen i vannbad på lav varme.
-
2
Fordel sjokolade i formene og pensle dem slik at du får et tykt lag med sjokolade, og formene er helt dekket. Sett i fryseren til de er stive, ca. 10 minutter. Pensle på et nytt lag med sjokolade og sett kaldt igjen.
-
3
Løsne halvdelene forsiktig fra formen. Unngå å ta for mye på dem for da smelter de. Legg tre halvdeler på en fjøl, fyll hver med 1 ss sjokolademelkpulver og 1 ss mini-marshmallows.
Tips
Pynt bombene med hvit sjokolade! Smelt hvit sjokolade i vannbad. Dypp en teskje nedi og ringle den hvite sjokoladen over halvdelene før du setter dem sammen. Om du vil ha enda mer inni bombene kan også bruke finhakket/ revet sjokolade.
-
4
Smelt kanten på en av de ufylte halvdelene. Her kan du gni den forsiktig i en stekepanne på lav varme, eller bruke en varm skje. Sett denne på toppen av en av de fylte halvdelene slik at den blir forseglet. Sett i kjøleskapet i ca. 15 minutter.
Tips
Det er også mulig å gni smeltet sjokolade på kanten av halvdelen og presse dem sammen. Dette kan være vanskelig å få pent, men kan prøves om det er vanskelig å få til på andre måter.
-
5
Varm opp melk til rett under kokepunktet. Legg en kakaobombe i et glass/kopp og hell over varm melk ved servering.