Håndkle og blad
Appelsingløgg
(1717)

Appelsingløgg

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gløgg kan være mer enn den tradisjonelle tomtegløggen. Prøv denne varianten med appelsin- og eplejuice. Den smaker nydelig sammen med "julekrydderet" kanel og frisk ingefær.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Gløgg

5 dlSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
3 dlSunniva® Original Eplejuice
2 stkappelsiner (i skiver)
3 sshonning
1 stkkanelstang
½ tsknuste kardemommekjerne
2 tsfersk revet ingefær

Pynt (kan sløyfes)

4 tsgresskarfrø
BladBlad

Slik gjør du det

  • Gløgg

    1. Bland appelsin- og eplejuice, appelsinskiver, honning, kanelstang, kardemomme og ingefær i en kjele.
    2. Varm forsiktig opp og la det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder.
  • Pynt

    1. Server i glass, gjerne med gresskarfrø eller pistasjkjerner i.
Blått hjerte
Tips!

Denne varme drikken kan du fint lage i forkant og varme opp like før servering.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat