
Spicy acapulco mocktail
Spicy acapulco har herlig kombinasjon av juice, lime og chiliinfusert syrup. Her får du en mocktail med et kick!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
CHILI-INFUSERT AGAVESIRUP
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp vann og brunt sukker med hakket chili. Rør til sukkeret er oppløst. Sett til side og avkjøl. Rør inn agavesirup. Sirupen holder seg godt i kjøleskap, sil av ved bruk.
- 2
Ha isbiter, eple- og mangojuice, chili-infusert agavesirup og limesaft i en shaker med is, sett på lokk og rist godt.
- 3
Dra limebåten rundt kanten av glasset og dypp den våte kanten i salt. Sil drinken over i glasset. Pynt med en chilibit og limeskive.
Tips
Synes du det blir litt vel mye med salt på kanten, kan du bruke sukker eller en blanding av de to. Du kan også droppe saltkanten helt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

