
Spicy acapulco mocktail
Enkel•8 min min
Spicy acapulco har herlig kombinasjon av juice, lime og chiliinfusert syrup. Her får du en mocktail med et kick!
Ingredienser
Antall stykker
-
10 stkisbiter
-
2 cl
-
2 clchili-infusert agavesirup
-
4 clferskpresset limesaft
-
2 båterlime
CHILI-INFUSERT AGAVESIRUP
-
½ dlvann
-
½ dlbrunt sukker
-
1 stkchili
-
1 dlagavesirup
TIL SERVERING
-
1 tssalt eventuelt sukker
-
1 stkchili
-
2 skiverlime
Slik gjør du det
-
1
Varm opp vann og brunt sukker med hakket chili. Rør til sukkeret er oppløst. Sett til side og avkjøl. Rør inn agavesirup. Sirupen holder seg godt i kjøleskap, sil av ved bruk.
-
2
Ha isbiter, eple- og mangojuice, chili-infusert agavesirup og limesaft i en shaker med is, sett på lokk og rist godt.
-
3
Dra limebåten rundt kanten av glasset og dypp den våte kanten i salt. Sil drinken over i glasset. Pynt med en chilibit og limeskive.