MACHORITA MOCKTAIL

Spicy acapulco mocktail

0
2
Enkel8 min
Spicy acapulco har herlig kombinasjon av juice, lime og chiliinfusert syrup. Her får du en mocktail med et kick!

Ingredienser

Antall stykker

CHILI-INFUSERT AGAVESIRUP

  • ½ dl
    vann
  • ½ dl
    brunt sukker
  • 1 stk
    chili
  • 1 dl
    agavesirup

TIL SERVERING

  • 1 ts
    salt eventuelt sukker
  • 1 stk
    chili
  • 2 skiver
    lime

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp vann og brunt sukker med hakket chili. Rør til sukkeret er oppløst. Sett til side og avkjøl. Rør inn agavesirup. Sirupen holder seg godt i kjøleskap, sil av ved bruk.

  2. 2

    Ha isbiter, eple- og mangojuice, chili-infusert agavesirup og limesaft i en shaker med is, sett på lokk og rist godt.

  3. 3

    Dra limebåten rundt kanten av glasset og dypp den våte kanten i salt. Sil drinken over i glasset. Pynt med en chilibit og limeskive.

Tips

Synes du det blir litt vel mye med salt på kanten, kan du bruke sukker eller en blanding av de to. Du kan også droppe saltkanten helt.

Del denne oppskriften: