Eple-mojito (Eple-nojito)

Eple-nojito

0
62
Enkel15 min
En frisk mocktail med eplejuice, lime og mynte. Eple-nojito er også perfekt som ispinne. Bare frys blandingen som saftis og vips så har du mocktail på pinne.

Ingredienser

Antall stykker

Til pynt

  • 2 kvister
    frisk mynte
  • ½ stk
    lime

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha mynteblader, limebåter og sukkerlake i et glass og mos ingrediensene godt sammen med en mudler eller annet moseredskap.

    Tips

    ”Å mudle” betyr at du moser sammen ingredienser nederst i glasset. Du kan kjøpe en mudler i de fleste kjøkkenbutikker, men det går også fint an og bruke baksiden på en tresleiv.

     

  2. 2

    Hell over eplejuice og topp glasset med is. Rør et par omganger og topp opp med mineralvann.

    Tips

    Kjør isbiter raskt i en blender til godt hakket og bruk det i nojitoen.

  3. 3

    Pynt med en limebåt eller skive og frisk mynte.

Tips

Du kan lage sukkerlake ved å varme 1 del vann med 1 del sukker til sukkeret er oppløst. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet. Den holder seg i flere uker.

Del denne oppskriften: