Eple-nojito
Enkel•15 min min
En frisk mocktail med eplejuice, lime og mynte. Eple-nojito er også perfekt som ispinne. Bare frys blandingen som saftis og vips så har du mocktail på pinne.
Ingredienser
Antall stykker
-
20 stkfriske mynteblader
-
1 stklime , delt i båter
-
2 clsukkerlake
-
1 dl
-
10 dlisbiter
-
1 dlmineralvann
Til pynt
-
2 kvisterfrisk mynte
-
½ stklime
Slik gjør du det
-
1
Ha mynteblader, limebåter og sukkerlake i et glass og mos ingrediensene godt sammen med en mudler eller annet moseredskap.
Tips
”Å mudle” betyr at du moser sammen ingredienser nederst i glasset. Du kan kjøpe en mudler i de fleste kjøkkenbutikker, men det går også fint an og bruke baksiden på en tresleiv.
-
2
Hell over eplejuice og topp glasset med is. Rør et par omganger og topp opp med mineralvann.
Tips
Kjør isbiter raskt i en blender til godt hakket og bruk det i nojitoen.
-
3
Pynt med en limebåt eller skive og frisk mynte.