Skip to main content

Eple-nojito

Enkel
15min

En frisk mocktail med eplejuice, lime og mynte. Eple-nojito er også perfekt som ispinne. Bare frys blandingen som saftis og vips så har du mocktail på pinne.

4.3
(63)
Next ImageEple-nojito

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

20 stk
friske mynteblad
1 stk
lime, delt i båter
2 cl
sukkerlake
10 dl
isbit
1 dl
mineralvann

Til pynt

2 kvist
frisk mynte
0.5 stk
lime

Fremgangsmåte

  1. Ha mynteblader, limebåter og sukkerlake i et glass og mos ingrediensene godt sammen med en mudler eller annet moseredskap.

    Tips

    ”Å mudle” betyr at du moser sammen ingredienser nederst i glasset. Du kan kjøpe en mudler i de fleste kjøkkenbutikker, men det går også fint an og bruke baksiden på en tresleiv.

     

  2. Hell over eplejuice og topp glasset med is. Rør et par omganger og topp opp med mineralvann.

    Tips

    Kjør isbiter raskt i en blender til godt hakket og bruk det i nojitoen.
  3. Pynt med en limebåt eller skive og frisk mynte.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan lage sukkerlake ved å varme 1 del vann med 1 del sukker til sukkeret er oppløst. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet. Den holder seg i flere uker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter