Smoothie bowl med ananas
Perfekt start på dagen eller som et mellommåltid i sommervarmen. En digg, tropisk smoothie bowl med smak av ananas, mango og kokos er ekstra morsom når den serveres i en halv ananas.
Enkel•20 min•2 personer
Ingredienser
- 1 stykk ananas
- 4 dl ananasyoghurt
- 2 dl havregryn
- 1 stykk banan
- 1 ss honning
Topping
- 0.5 stykk mango
- 4 ss ananas, i biter
- 4 ss kokosflak
- 2 ts chiafrø
- 2 ss hakkede pistasjnøtter
Slik gjør du
1
Del ananas i to og skrap eller skjær ut fruktkjøttet så du får to «skåler». Del ananaskjøttet i biter og spis eller frys det du ikke trenger.
2
Kjør ananaskjøtt (ca. 100 g per porsjon) i en blender med yoghurt, havregryn, banan og honning til en tykk smoothie.
3
Skrell og del mango i biter. Fordel smoothie i ananasskallene og topp med ananas og mango i biter, kokosflak, chiafrø og pistasjnøtter.
TipsDu kan bruke både frossen og fersk ananas til denne oppskriften. Server den gjerne i en vanlig serveringsbolle om du ikke vil kjøpe en hel ananas.