Ananas-ispinner

Ananas-ispinner

0
2
Enkel10 min
Smaken av sommer frosset på en pinne! Deilig yoghurt-is med smak av ananas! Husk at ispinnene trenger 2-3 timer i fryseren.

Ingredienser

Antall stykker

  • 100 g
    ananas i biter
  • 3 dl
    ananasyoghurt
  • 2 stk
    ananasringer i biter til formene

Topping

  • 200 g
    mørk sjokolade
  • 6 ts
    kokosmasse

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør ananas i biter med yoghurt i en blender til en jevn masse.

  2. 2

    Legg små, tynne skiver av ananas i ispinne-former og fyll med yoghurt-blandingen. Sett i ispinner og frys til stive, 2-3 timer.

    Tips

    Du kan kjøpe ispinne-former i kjøkkenutstyrsbutikker, men det går også an å bruke små yoghurtbeger eller andre former og fryse blandingen i dem.

  3. 3

    Smelt mørk sjokolade i vannbad. Ta ispinnene ut av formene og dypp tuppen i smeltet sjokolade, og så i kokosmasse. Server med en gang eller oppbevar dem i fryseren fram til servering.

Tips

Du kan gjøre ispinnene søtere vad å tilsette litt honning eller lønnesirup.

Del denne oppskriften: