Skip to main content

Ananas-ispinner

Enkel
10min

Smaken av sommer frosset på en pinne! Deilig yoghurt-is med smak av ananas! Husk at ispinnene trenger 2-3 timer i fryseren.

4.5
(4)
Next ImageAnanas-ispinner

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
ananas i biter
3 dl
ananasyoghurt
2 stk
ananasring i biter til formene

Topping

200 g
mørk sjokolade
6 ts
kokosmasse

Fremgangsmåte

  1. Kjør ananas i biter med yoghurt i en blender til en jevn masse.

  2. Legg små, tynne skiver av ananas i ispinne-former og fyll med yoghurt-blandingen. Sett i ispinner og frys til stive, 2-3 timer.

    Tips

    Du kan kjøpe ispinne-former i kjøkkenutstyrsbutikker, men det går også an å bruke små yoghurtbeger eller andre former og fryse blandingen i dem.
  3. Smelt mørk sjokolade i vannbad. Ta ispinnene ut av formene og dypp tuppen i smeltet sjokolade, og så i kokosmasse. Server med en gang eller oppbevar dem i fryseren fram til servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjøre ispinnene søtere vad å tilsette litt honning eller lønnesirup.