Ananas-ispinner
Enkel•10 min min
Smaken av sommer frosset på en pinne! Deilig yoghurt-is med smak av ananas! Husk at ispinnene trenger 2-3 timer i fryseren.
Ingredienser
Antall stykker
-
100 gananas i biter
-
3 dlananasyoghurt
-
2 stkananasringer i biter til formene
Topping
-
200 gmørk sjokolade
-
6 tskokosmasse
Slik gjør du det
-
1
Kjør ananas i biter med yoghurt i en blender til en jevn masse.
-
2
Legg små, tynne skiver av ananas i ispinne-former og fyll med yoghurt-blandingen. Sett i ispinner og frys til stive, 2-3 timer.
Tips
Du kan kjøpe ispinne-former i kjøkkenutstyrsbutikker, men det går også an å bruke små yoghurtbeger eller andre former og fryse blandingen i dem.
-
3
Smelt mørk sjokolade i vannbad. Ta ispinnene ut av formene og dypp tuppen i smeltet sjokolade, og så i kokosmasse. Server med en gang eller oppbevar dem i fryseren fram til servering.