Ananas-ispinner

Ananas-ispinner

0
  • Enkel
  • 10 min
Smaken av sommer frosset på en pinne! Deilig yoghurt-is med smak av ananas! Husk at ispinnene trenger 2-3 timer i fryseren.

Ingredienser

100 g ananas i biter
3 dl TINE Yoghurt Ananas
2 stk ananasringer i biter til formene

Topping

200 g mørk sjokolade
6 ts kokosmasse

Slik gjør du det

    1. Kjør ananas i biter med TINE Yoghurt Ananas i en blender til en jevn masse.
    2. Legg små, tynne skiver av ananas i ispinne-former og fyll med yoghurt-blandingen. Sett i ispinner og frys til stive, 2-3 timer.
      Tips
      Du kan kjøpe ispinne-former i kjøkkenutstyrsbutikker, men det går også an å bruke små yoghurtbeger eller andre former og fryse blandingen i dem.
    3. Smelt mørk sjokolade i vannbad. Ta ispinnene ut av formene og dypp tuppen i smeltet sjokolade, og så i kokosmasse. Server med en gang eller oppbevar dem i fryseren fram til servering.
Tips
Du kan gjøre ispinnene søtere vad å tilsette litt honning eller lønnesirup.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat