
Freak-shake med mango
Enkel•15 min min
En morsom milkshake med smak av påske. Her er det bare å dynge på med godsaker, så er dette et påskeegg i seg selv.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 dl
-
6 ssmangois
-
1 stkbanan
Topping
-
200 gmørk sjokolade
-
6 stkmarshmallows
-
1 stkappelsin
-
½ stkmango
-
2 dl
-
1 stkKvikklunsj
-
4 stksjokoladeegg
-
2 ssgul kake- strøssel
Slik gjør du det
-
1
Forbered all toppingen først. Smelt sjokolade over vannbad. Dypp marshmallows helvveis i sjokolade og la renne av seg på rist. Tre spå spyd.
-
2
Ta en skje og lag en kant av smeltet sjokolade på to kalde serveringsglass. La det gjerne renne litt ned på utsiden. Avkjøl helt.
Tips
Når sjokoladen har stivnet litt, kan du feste pynt på glasset ved å holde dem fast til sjokoladen er stiv nok.
-
3
Skrell og del appelsin og mango i biter og tre på to spyd. Pisk kremfløte til stiv krem og del kvikklunsj i staver.
-
4
Ha melk, mangois og banan i en blender og kjør til tykk milkshake. Fordel i serveringsglassene. Topp med pisket krem. Stikk frukt- og marshmallow-spyd i, pynt med kvikklunsj, sjokoladeegg og kakestrøssel. Server med en gang.