En morsom milkshake med smak av påske. Her er det bare å dynge på med godsaker, så er dette et påskeegg i seg selv.
Enkel•15 min•2 personer
Ingredienser
6 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
6 ss mangois
1 stykk banan
Topping
200 g mørk sjokolade
6 stykk marshmallows
1 stykk appelsin
0.5 stykk mango
2 dl TINE® Kremfløte
1 stykk Kvikklunsj
4 stykk sjokoladeegg
2 ss gul kake- strøssel
Slik gjør du
1
Forbered all toppingen først. Smelt sjokolade over vannbad. Dypp marshmallows helvveis i sjokolade og la renne av seg på rist. Tre spå spyd.
2
Ta en skje og lag en kant av smeltet sjokolade på to kalde serveringsglass. La det gjerne renne litt ned på utsiden. Avkjøl helt.
Tips
Når sjokoladen har stivnet litt, kan du feste pynt på glasset ved å holde dem fast til sjokoladen er stiv nok.
3
Skrell og del appelsin og mango i biter og tre på to spyd. Pisk kremfløte til stiv krem og del kvikklunsj i staver.
4
Ha melk, mangois og banan i en blender og kjør til tykk milkshake. Fordel i serveringsglassene. Topp med pisket krem. Stikk frukt- og marshmallow-spyd i, pynt med kvikklunsj, sjokoladeegg og kakestrøssel. Server med en gang.
Tips
Finner du ikke mangois, kan du bruke vanlig vaniljeis og tilsette litt frossen mango i stedet. Uansett blir det digg!
Lagre
Skriv ut
Del
Freak-shake med mango
Enkel
15min
En morsom milkshake med smak av påske. Her er det bare å dynge på med godsaker, så er dette et påskeegg i seg selv.