Eple- og kanelmocktail
Enkel•5 min min
Eple- og kanelmocktail er laget med eplejuice, sitronsaft, honningsirup og ferskrevet kanel. Dette er en mocktail alle vil ha mer av.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 stkeggehvite (kan sløyfes)
-
2 dl
-
2 clsitronsaft
-
4 clhonningsirup
-
10 stkisbiter
-
⅛ tsferskrevet kanel
HONNINGSIRUP
-
1 dllyst rørsukker
-
2 dlvann
-
1 dlmild honning
Til servering
-
½ tsmalt kanel
-
4 stkepleskiver
Slik gjør du det
-
1
Lag honningsirup først. Bland sukker og vann i en gryte og kok opp. Dra kjelen av platen og rør inn honning. La avkjøle helt.
Tips
Sukkerlake og siruper holder seg godt i kjøleskapet i flere uker.
-
2
Ha eggehvite i en shaker, ha på lokk og rist godt, ca. 20 sekunder. Tilsett eplejuice, sitronsaft, honningsirup og isbiter, rist kraftig i ca. 40 sekunder og sil over i avkjølte cocktailglass. Dryss over litt kanel ved servering og pynt med epleskive.