Skip to main content

Eple- og kanelmocktail

Enkel
5min

Eple- og kanelmocktail er laget med eplejuice, sitronsaft, honningsirup og ferskrevet kanel. Dette er en mocktail alle vil ha mer av.

4.3
(24)
Next ImageEple- og kanelmocktail

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
eggehvite (kan sløyfes)
2 cl
sitronsaft
4 cl
honningsirup
10 stk
isbit
0.125 ts
ferskrevet kanel

HONNINGSIRUP

1 dl
lyst rørsukker
2 dl
vann
1 dl
mild honning

Til servering

0.5 ts
malt kanel
4 stk
epleskive

Fremgangsmåte

  1. Lag honningsirup først. Bland sukker og vann i en gryte og kok opp. Dra kjelen av platen og rør inn honning. La avkjøle helt.

    Tips

    Sukkerlake og siruper holder seg godt i kjøleskapet i flere uker.

  2. Ha eggehvite i en shaker, ha på lokk og rist godt, ca. 20 sekunder. Tilsett eplejuice, sitronsaft, honningsirup og isbiter, rist kraftig i ca. 40 sekunder og sil over i avkjølte cocktailglass. Dryss over litt kanel ved servering og pynt med epleskive.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Eggehvite brukes for å gi mer fylde og skum. Om du vil gjøre det enklere er det er bare å droppe eggehviten – for smaken er like god uten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter