17. mai-freakshake
Enkel•10 min min
Hurra for 17. mai og en skikkelig god milkshake med eggedosis.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkegg
-
2 sssukker
-
3 dl
-
2 kulervaniljeis
Topping
-
2 kulervaniljeis
-
2 stkiskjeks
-
2 ssferdig sjokoladesaus
-
1 dl
-
⅛ tsrød og blå konditorfarge (kan sløyfes)
-
2 ssblåbær
-
2 tskakestrøssel
Slik gjør du det
-
1
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Ha eggedosis, melk og vaniljeis i en blender og kjør til en jevn masse.
-
2
Pisk kremfløte til stiv krem. Lag striper med konditorfarge på innsiden av en sprøytepose og fyll den med krem.
-
3
Fordel milkshake i serveringsglass og topp med en kule vaniljeis, iskjeks og sjokoladesaus. Sprøyt ut marmorert krem og pynt med bær og kakestrøssel.