17. mai-freakshake

17. mai-freakshake

2
  • Enkel
  • 10 min
Hurra for 17. mai og en skikkelig god milkshake med eggedosis.

Ingredienser

2 stk egg
2 ss sukker
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
2 kuler vaniljeis

Topping

2 kuler vaniljeis
2 stk iskjeks
2 ss ferdig sjokoladesaus
1 dl TINE Kremfløte
⅛ ts rød og blå konditorfarge (kan sløyfes)
2 ss blåbær
2 ts kakestrøssel

Slik gjør du det

    1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Ha eggedosis, melk og vaniljeis i en blender og kjør til en jevn masse.
    2. Pisk kremfløte til stiv krem. Lag striper med konditorfarge på innsiden av en sprøytepose og fyll den med krem.
    3. Fordel milkshake i serveringsglass og topp med en kule vaniljeis, iskjeks og sjokoladesaus. Sprøyt ut marmorert krem og pynt med bær og kakestrøssel.
Tips!
Pynt gjerne både bord, glass og selv milkshaken med 17. mai-effekter som flagg, sløyfer og vimpler.

Kommentarer

  • Milla santiago

    9 dager siden
    Må man kaste kremfløte når den har gått ut på dato eller kan den brukes til noe

     (1)

    • Margrete , Kundekonsulent

      8 dager siden
      Hei, Milla! Selv om fløten har gått ut på dato, trenger man ikke å kaste den. Anbefaler at du ser, lukter og eventuelt smaker på den for å bedømme om den er holdbar. Mange meieriprodukter er fine etter holdbarhetsdato, så lenge de er uåpnet og oppbevart kjølig :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat