17. mai-freakshake

17. mai-freakshake

2
8
Enkel10 min
Hurra for 17. mai og en skikkelig god milkshake med eggedosis.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 2 kuler
    vaniljeis
  • 2 stk
    iskjeks
  • 2 ss
    ferdig sjokoladesaus
  • 1 dl
  • ⅛ ts
    rød og blå konditorfarge (kan sløyfes)
  • 2 ss
    blåbær
  • 2 ts
    kakestrøssel

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Ha eggedosis, melk og vaniljeis i en blender og kjør til en jevn masse.

  2. 2

    Pisk kremfløte til stiv krem. Lag striper med konditorfarge på innsiden av en sprøytepose og fyll den med krem.

  3. 3

    Fordel milkshake i serveringsglass og topp med en kule vaniljeis, iskjeks og sjokoladesaus. Sprøyt ut marmorert krem og pynt med bær og kakestrøssel.

Tips

Pynt gjerne både bord, glass og selv milkshaken med 17. mai-effekter som flagg, sløyfer og vimpler.

Del denne oppskriften: