Skip to main content

17. mai-freakshake

Enkel
10min

Hurra for 17. mai og en skikkelig god milkshake med eggedosis.

4.2
(9)
Next Image17. mai-freakshake

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
2 ss
sukker
2 kule
vaniljeis

Topping

2 kule
vaniljeis
2 stk
iskjeks
2 ss
ferdig sjokoladesaus
0.125 ts
rød og blå konditorfarge (kan sløyfes)
2 ss
blåbær
2 ts
kakestrøssel

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Ha eggedosis, melk og vaniljeis i en blender og kjør til en jevn masse.

  2. Pisk kremfløte til stiv krem. Lag striper med konditorfarge på innsiden av en sprøytepose og fyll den med krem.

  3. Fordel milkshake i serveringsglass og topp med en kule vaniljeis, iskjeks og sjokoladesaus. Sprøyt ut marmorert krem og pynt med bær og kakestrøssel.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pynt gjerne både bord, glass og selv milkshaken med 17. mai-effekter som flagg, sløyfer og vimpler.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter