
Veganske sjokoladetrøfler
Disse veganske sjokoladekulene er enkle å lage og veldig gode! Resultatet blir best hvis du lager dem dagen før servering. Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. En porsjon holder til cirka 30 kuler.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Finhakk sjokoladen.
- 2
Kok opp GRYR® Matfløyel og hell den i 3 omganger over sjokoladen. Bland godt med en slikkepott.
- 3
Tilsett GRYR® Smøreblid og lag en emulsjon med en stavmikser. Sett blandingen kaldt.
- 4
Når ganachen har stivnet (etter cirka 6 timer eller over natten), form kuler i ønsket størrelse. Dypp i kakaopulver eller knuste pistasjnøtter. Kulene bør oppbevares i lukket beholder i cirka 18 grader.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

