Skip to main content

Veganske sjokoladetrøfler

Enkel
1t

Disse veganske sjokoladekulene er enkle å lage og veldig gode! Resultatet blir best hvis du lager dem dagen før servering. Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. En porsjon holder til cirka 30 kuler.

3.5
(2)
Next ImageVeganske sjokoladetrøfler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

240 g
vegansk mørk sjokolade (minst 53 % kakao)
15 g
GRYR® Smøreblid, romtemperert

Fremgangsmåte

  1. Finhakk sjokoladen.

  2. Kok opp GRYR® Matfløyel og hell den i 3 omganger over sjokoladen. Bland godt med en slikkepott.

  3. Tilsett GRYR® Smøreblid og lag en emulsjon med en stavmikser. Sett blandingen kaldt.

  4. Når ganachen har stivnet (etter cirka 6 timer eller over natten), form kuler i ønsket størrelse. Dypp i kakaopulver eller knuste pistasjnøtter. Kulene bør oppbevares i lukket beholder i cirka 18 grader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Et kulejern er et kjøkkenverktøy som brukes til å lage fruktkuler med. Du får kjøpt det på butikker som Jernia, men du kan også bruke hendene til å forme kuler. Husk at varme hender smelter sjokoladen, så her må det jobbes raskt!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter