Vegansk riskrem

Vegansk riskrem

0
0
Enkel160 min
Lag en deilig, vegansk juledessert. Dette er en vegansk variant av den tradisjonsrike riskremen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Vegansk risgrøt

Vegansk riskrem

Slik gjør du det

Vegansk risgrøt

  1. 1

    Kok opp vann i en kjele og ha i salt og ris. Kok til vannet har fordampet.

  2. 2

    Tilsett GRYR® matfløyel og gi det et raskt oppkok. Husk å røre mens det koker opp, så det ikke brenner seg.

  3. 3

    Sett grøten midt i ovnen med lokk på 100 °C i ca. 75 minutter.

Vegansk riskrem

  1. 4

    Bruk cirka 200 gram av risgrøten. Risgrøten skal være godt avkjølt.

  2. 5

    Pisk 300 g GRYR® matfløyel og sukker. Vend inn i kald risgrøt.

Del denne oppskriften: