Vegansk riskrem
Lag en deilig, vegansk juledessert. Dette er en vegansk variant av den tradisjonsrike riskremen.
Enkel•2 t 40 min•7 personer
Ingredienser
Vegansk risgrøt
- 5 dl vann
- 0.5 ts salt
- 2.5 dl grøtris
- 1.25 l GRYR® Matfløyel
Vegansk riskrem
- 200 g vegansk risgrøt
- 300 g GRYR® Matfløyel
- 70 g sukker
Slik gjør du
Vegansk risgrøt
1
Kok opp vann i en kjele og ha i salt og ris. Kok til vannet har fordampet.
2
Tilsett GRYR® matfløyel og gi det et raskt oppkok. Husk å røre mens det koker opp, så det ikke brenner seg.
3
Sett grøten midt i ovnen med lokk på 100 °C i ca. 75 minutter.
Vegansk riskrem
1
Bruk cirka 200 gram av risgrøten. Risgrøten skal være godt avkjølt.
2
Pisk 300 g GRYR® matfløyel og sukker. Vend inn i kald risgrøt.