Skip to main content

Vegansk riskrem

Enkel
2t 40min

Lag en deilig, vegansk juledessert. Dette er en vegansk variant av den tradisjonsrike riskremen.

4.0
(4)
Next ImageVegansk riskrem

Ingredienser

Antall porsjoner

Vegansk risgrøt

5 dl
vann
0.5 ts
salt
2.5 dl
grøtris

Vegansk riskrem

200 g
vegansk risgrøt
70 g
sukker

Fremgangsmåte

Vegansk risgrøt

  1. Kok opp vann i en kjele og ha i salt og ris. Kok til vannet har fordampet.

  2. Tilsett GRYR® matfløyel og gi det et raskt oppkok. Husk å røre mens det koker opp, så det ikke brenner seg.

  3. Sett grøten midt i ovnen med lokk på 100 °C i ca. 75 minutter.

Vegansk riskrem

  1. Bruk cirka 200 gram av risgrøten. Risgrøten skal være godt avkjølt.

  2. Pisk 300 g GRYR® matfløyel og sukker. Vend inn i kald risgrøt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter