Vegansk riskrem
Enkel•160 min min
Lag en deilig, vegansk juledessert. Dette er en vegansk variant av den tradisjonsrike riskremen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Vegansk risgrøt
-
5 dlvann
-
½ tssalt
-
2 ½ dlgrøtris
-
1 ¼ l
Vegansk riskrem
-
200 gvegansk risgrøt
-
300 g
-
70 gsukker
Slik gjør du det
Vegansk risgrøt
-
1
Kok opp vann i en kjele og ha i salt og ris. Kok til vannet har fordampet.
-
2
Tilsett GRYR® matfløyel og gi det et raskt oppkok. Husk å røre mens det koker opp, så det ikke brenner seg.
-
3
Sett grøten midt i ovnen med lokk på 100 °C i ca. 75 minutter.
Vegansk riskrem
-
4
Bruk cirka 200 gram av risgrøten. Risgrøten skal være godt avkjølt.
-
5
Pisk 300 g GRYR® matfløyel og sukker. Vend inn i kald risgrøt.