Spøkelsesbananer

(13)
 • Utførelse

  Enkel
 • Tid

En morsom og enkelt Halloween-snack som barna selv kan lage. Banan, hvit sjokolade, kremost og kokos, blir skummelt gode spøkelser.

Antall porsjoner

Ingredienser

100 ghvit sjokolade
125 gTINE Kremgo’® Naturell
4 stkbananer
2 dlkokosmasse
8 stksugerør

TIL PYNT

8 stkmokkabønner
16 stkrosiner
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  1. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad: Bruk en bolle av glass eller metall og sett over en kjele med litt kokende vann. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet, og at du ikke får vanndamp i sjokoladen, da blir den kornete og ødelagt. Rør til sjokoladen er smeltet og ta av varmen. Rør kremost inn i sjokoladen og avkjøl litt.
  2. Skrell og del bananene i to, og stikk et sugerør inn fra snittflaten. Dypp bananene i kremosten eller bruk en kniv til å smøre ostemassen på bananene til de er dekket.
  3. Rull bananene i kokosmasse så de er godt dekket. Stikk en mokkabønne på hver som munn og rosiner som øyne. Legg kaldt fram til servering.

   Tips:

   Figurene kan også fryses og spises som iskrem.

Tips:

Du kan selvsagt også bruke grillpinner eller fargede sugerør til å stikke bananene på. Om barna vil lage for så å spise direkte, kan bananen deles i mindre biter. Da er det bare å putte små-spøkelsene rett i munnen!

Kommentarer

  Legg til kommentar