Spøkelsesbananer

Spøkelsesbananer

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En morsom og enkelt Halloween-snack som barna selv kan lage. Banan, hvit sjokolade, kremost og kokos, blir skummelt gode spøkelser.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g hvit sjokolade
125 g TINE Kremgo’® Naturell
4 stk bananer
2 dl kokosmasse
8 stk sugerør

TIL PYNT

8 stk mokkabønner
16 stk rosiner

Slik gjør du det

    1. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad: Bruk en bolle av glass eller metall og sett over en kjele med litt kokende vann. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet, og at du ikke får vanndamp i sjokoladen, da blir den kornete og ødelagt. Rør til sjokoladen er smeltet og ta av varmen. Rør kremost inn i sjokoladen og avkjøl litt.
    2. Skrell og del bananene i to, og stikk et sugerør inn fra snittflaten. Dypp bananene i kremosten eller bruk en kniv til å smøre ostemassen på bananene til de er dekket.
    3. Rull bananene i kokosmasse så de er godt dekket. Stikk en mokkabønne på hver som munn og rosiner som øyne. Legg kaldt fram til servering.
      Tips!

      Figurene kan også fryses og spises som iskrem.

Tips!

Du kan selvsagt også bruke grillpinner eller fargede sugerør til å stikke bananene på. Om barna vil lage for så å spise direkte, kan bananen deles i mindre biter. Da er det bare å putte små-spøkelsene rett i munnen!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat