tablecloth-basil
Spøkelsesbananer
(15)

Spøkelsesbananer

 • Utførelse

  Enkel
 • Tid

En morsom og enkelt Halloween-snack som barna selv kan lage. Banan, hvit sjokolade, kremost og kokos, blir skummelt gode spøkelser.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

100 ghvit sjokolade
125 gTINE Kremgo’® Naturell
4 stkbananer
2 dlkokosmasse
8 stksugerør

TIL PYNT

8 stkmokkabønner
16 stkrosiner
Basil1Basil2

Slik gjør du det

  1. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad: Bruk en bolle av glass eller metall og sett over en kjele med litt kokende vann. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet, og at du ikke får vanndamp i sjokoladen, da blir den kornete og ødelagt. Rør til sjokoladen er smeltet og ta av varmen. Rør kremost inn i sjokoladen og avkjøl litt.
  2. Skrell og del bananene i to, og stikk et sugerør inn fra snittflaten. Dypp bananene i kremosten eller bruk en kniv til å smøre ostemassen på bananene til de er dekket.
  3. Rull bananene i kokosmasse så de er godt dekket. Stikk en mokkabønne på hver som munn og rosiner som øyne. Legg kaldt fram til servering.
   blue heart
   Tips!

   Figurene kan også fryses og spises som iskrem.

blue heart
Tips!

Du kan selvsagt også bruke grillpinner eller fargede sugerør til å stikke bananene på. Om barna vil lage for så å spise direkte, kan bananen deles i mindre biter. Da er det bare å putte små-spøkelsene rett i munnen!

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff