Panna cotta med vanilje og bringebærsaus

Panna cotta med vanilje og bringebærsaus

0
  • Enkel
  • 20 min
Enklere blir det ikke! Med Tinemelk Vanilje lager du den italienske klassikeren i en fei. Perfekt dessert til mange.

Ingredienser

4 stk gelatinplater
5 dl Lett Tinemelk® Vanilje
3 dl TINE Kremfløte
1 dl sukker

Bringebærsaus

250 g frosne bringebær
2 ss melis
½ stk sitron

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 5 minutter.
    2. Kok opp Tinemelk Vanilje, kremfløte og sukker og rør til sukkeret er løst opp. Ta av varmen, klem vannet ut av gelatinen og ha gelatinen i melkeblandingen. Rør til oppløst.
    3. Fordel blandingen i porsjonsglass og avkjøl i kjøleskap i minst 3 timer eller til panna cottaen har satt seg.
    4. Tin bringebærene noe og kok opp under omrøring. Rør inn melis og la småkoke til bærene safter seg. Kjør blandingen glatt med en stavmikser og press gjennom en sikt. Avkjøl og smak til med sitronsaft.
    5. Server panna cotta med bringebærsaus og ev. friske bringebær.
Tips
Lag gjerne panna cotta dagen før den skal serveres. Dette er en enkel dessert som er lett å lage til mange.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat