Panna cotta med vanilje og bringebærsaus
Enkel•20 min min
Enklere blir det ikke! Med TINE® Lettmelk med vaniljesmak lager du den italienske klassikeren i en fei. Perfekt dessert til mange.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkgelatinplater
-
5 dl
-
3 dl
-
1 dlsukker
Bringebærsaus
-
250 gfrosne bringebær
-
2 ssmelis
-
½ stksitron
Slik gjør du det
-
1
Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 5 minutter.
-
2
Kok opp melk, kremfløte og sukker og rør til sukkeret er løst opp. Ta av varmen, klem vannet ut av gelatinen og ha gelatinen i melkeblandingen. Rør til oppløst.
-
3
Fordel blandingen i porsjonsglass og avkjøl i kjøleskap i minst 3 timer eller til panna cottaen har satt seg.
-
4
Tin bringebærene noe og kok opp under omrøring. Rør inn melis og la småkoke til bærene safter seg. Kjør blandingen glatt med en stavmikser og press gjennom en sikt. Avkjøl og smak til med sitronsaft.
-
5
Server panna cotta med bringebærsaus og ev. friske bringebær.