Skip to main content

Panna cotta med bringebærsaus

Enkel
0min

Enkel og god Panna cotta med syrlig bringebærsaus. Husk at puddingen skal stå 2 timer i kjøleskapet.

3.8
(39)
Next ImagePanna cotta med bringebærsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
vaniljestang
2 ss
sukker
0.5 stk
sitron (skall/zest)
3 stk
gelatinplate

Bringebærsaus med lime

300 g
frosne bringebær
3 ss
vann
0.75 dl
sukker
2 ss
limesaft

Fremgangsmåte

  1. Splitt vaniljestang og skrap ut frøene. Ha både stang og frø i en kjele sammen med sukker, fløte, melk og skall (zest) av sitron.

  2. Kok opp og la trekke i 20 minutter.

  3. Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 10 min.

  4. Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem oppi sammen med fløteblandingen. Rør i 2 minutter.

  5. Sil av og hell i former. La det avkjøles minimum 2 timer i kjøleskapet før servering.

Bringebærsaus med lime

  1. Kjør frosne bringebær, vann, sukker og limesaft i en blender og sil av. Smak til med litt mer sukker om det blir for syrlig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter