Panna cotta med bringebærsaus
Enkel og god Panna cotta med syrlig bringebærsaus. Husk at puddingen skal stå 2 timer i kjøleskapet.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk vaniljestang
- 2 ss sukker
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 3 dl YT® PROTEINMELK NATURELL
- 0.5 stykk sitron, (skall/zest)
- 3 stykk gelatinplate
Bringebærsaus med lime
- 300 g frosne bringebær
- 3 ss vann
- 0.75 dl sukker
- 2 ss limesaft
Slik gjør du
1
Splitt vaniljestang og skrap ut frøene. Ha både stang og frø i en kjele sammen med sukker, fløte, melk og skall (zest) av sitron.
2
Kok opp og la trekke i 20 minutter.
3
Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 10 min.
4
Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem oppi sammen med fløteblandingen. Rør i 2 minutter.
5
Sil av og hell i former. La det avkjøles minimum 2 timer i kjøleskapet før servering.
Bringebærsaus med lime
1
Kjør frosne bringebær, vann, sukker og limesaft i en blender og sil av. Smak til med litt mer sukker om det blir for syrlig.