
Panna cotta med bringebærsaus
Enkel og god Panna cotta med syrlig bringebærsaus. Husk at puddingen skal stå 2 timer i kjøleskapet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Bringebærsaus med lime
Fremgangsmåte
- 1
Splitt vaniljestang og skrap ut frøene. Ha både stang og frø i en kjele sammen med sukker, fløte, melk og skall (zest) av sitron.
- 2
Kok opp og la trekke i 20 minutter.
- 3
Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 10 min.
- 4
Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem oppi sammen med fløteblandingen. Rør i 2 minutter.
- 5
Sil av og hell i former. La det avkjøles minimum 2 timer i kjøleskapet før servering.
Bringebærsaus med lime
- 6
Kjør frosne bringebær, vann, sukker og limesaft i en blender og sil av. Smak til med litt mer sukker om det blir for syrlig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


