Sherrypudding - en deilig avslutning på et herlig måltid

Mammas sherrypudding

5
21
Enkel30 min
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pynt

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.

  2. 2

    Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.

  3. 3

    Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.

Tips

Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.

Del denne oppskriften: