Mammas sherrypudding
Enkel•30 min min
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
7 platergelatin
-
5 dl
-
100 gsukker
-
2 dlsherry
Pynt
-
5 sspisket TINE® Kremfløte
-
10 stksitronmelisseblader
Slik gjør du det
-
1
Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
-
2
Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
-
3
Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.