
Mammas sherrypudding
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
- 2
Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
- 3
Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.
Tips
Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


