Sherrypudding - en deilig avslutning på et herlig måltid

Mammas sherrypudding

5
  • Enkel
  • 30 min
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.

Ingredienser

7 plater gelatin
5 dl TINE Kremfløte
100 g sukker
2 dl sherry

Pynt

5 ss pisket TINE Kremfløte
10 stk sitronmelisseblader

Slik gjør du det

    1. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
    2. Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
    3. Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.
Tips

Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.

Kommentarer

  • Marlyn Tonheim

    7 år siden
    Jeg har her oppskriften på En himmeriks munnfull: 2 egg 100 g sukker 1 dl sherry 6 pl gelatin 25 g mandl el nøtter 25 g coctailbær 25 g sjokolade 3 dl kremfløte Eggeplommene piskes med sukkeret. Sherry og oppløst gelatin tilsettes. Mandler, coctailbær og sjokolade hakkes grovt (litt tas av til pynt). Alt blandes forsiktig sammen med stivpiskede eggehviter og krem. Helles i glassbolle, og pyntes med krem, mandler, sjokolade og coctailbær. 4-6 personer

     (13)


Det er mye kjærlighet i god mat