
Hjemmelaget sjokoladepudding
Sjokoladepudding med vaniljesaus er en favoritt hos både store og små. Lager du sjokoladepuddingen selv, kan du variere hvor mørk sjokolade du vil bruke. Server med vaniljesaus, selvfølgelig, og gjerne friske bringebær og krem.

Ingredienser
Antall porsjoner
6
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bløtlegg gelatin i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp melk, fløte og sukker under omrøring til sukkeret er oppløst.
- 2
Ta kjelen av varmen.
- 3
Rør inn hakket sjokolade til smeltet. Klem vannet ut av gelatinen og rør ut i sjokoladeblandingen til en glatt røre.
- 4
Hell over i en stor form og la stå i kjøleskapet til stiv, ca. 2 timer. Server med vaniljesaus, pisket krem og bær.
Tips
Lag gjerne sjokoladepuddingen dagen før servering.
Tips
Du kan også bruke Piano sjokoladepudding. Visste du at den enkelt kan smeltes i kjele under omrøring og helles i former etter ønske. Den stivner i kjøleskap på 1-2 timer.